Advertisement
fout bij het laden van de afbeelding fout bij het laden van de afbeelding
Biografie Close-up Stand-up Gallerij Contact Gastenboek

Stand - up

Met zijn stand-up act treedt the Great Hardy, in tegenstelling tot bij een close-up act, centraal op voor alle aanwezigen tegelijk

probleem bij het laden van de foto

The Great Hardy verzorgt al jaren zijn podiumact voor jong en oud. Een podiumact waarbij hij uw gasten van de ene verbazing in de andere weet te brengen. Met open mond zit het publiek te genieten van een show vol mysteries. Met topacts zoals de muis in de lamp en het doen springen van een glas, maar er is zoveel meer! Tevens komen vele demonstraties in de show voor op het gebied van Mentalisme. Een combinatie van humor, sterke magische effecten en veel interactie, maken deze act tot een absolute aanrader!

Een goed idee is een combinatie te maken met stand-up en close-up. Zo kunt u bijvoorbeeld het feest officieel openen met een centrele goochelact en waarna de goochelaar daarna de zaal intrekt voor een leuke close-up goochelact.

probleem bij het laden

De standaartshow duurt ongeveer 1 uur. Grote televisienummers kunt u apart bijboeken. Voor meer informatie en boekingen gaat u naar de sectie contact.

TOP

 

 

The Great Hardy - Professional Magic Entertainment. -  Great_hardy@hotmail.com